Heading

A wooded bluff above the Cousins River estuary is the location for a high performance home in southern Maine. Sited in a clearing, to take advantage of solar gain, the south facing windows illuminate the open floor plan and natural light is filtered through the translucent glass of the custom casework in the living space. This integration of performance and aesthetics is characteristic of the Cousins River Residence.

A picture of a modern home that is white.

Heading

A wooded bluff above the Cousins River estuary is the location for a high performance home in southern Maine. Sited in a clearing, to take advantage of solar gain, the south facing windows illuminate the open floor plan and natural light is filtered through the translucent glass of the custom casework in the living space. This integration of performance and aesthetics is characteristic of the Cousins River Residence.